Om LokalTelefonen

Lokaltelefonen (CVR 35031162)

LokalTelefonen A/S er et dansk ejet mobilselskab godkendt af Finanstilsynet. Vi er sat i verden for at hjælpe foreningslivet i Danmark. Tilmeldte klubber og foreninger i LokalTelefonen får direkte økonomisk støtte gennem omsætningen fra mobile ydelser.

Mobiltelefoni i den bedste klasse

LokalTelefonens priser er altid blandt de billigste i markedet, og du får den bedste kvalitet og dækning. Vi har valgt TDCs netværk, fordi vi støtter lokale klubber og foreninger, der ofte ligger i områder, hvor andre teleselskaber halter med dækningen.

Sammen støtter vi de lokale foreninger

10% af mobilbetalingen går til klubber/foreninger efter abonnenternes valg. Støtten fortsætter automatisk så længe abonnementet er aktivt.

For at gøre det hele så enkelt og billigt som muligt for dig som kunde i LokalTelefonen, tilbyder vi forskellige fastpris mobilpakker. De dækker de flestes mobile behov, og gør det nemt at overskue regningen.

Vær med – Støt din lokale klub, uden at gøre mere end du plejer og uden det koster dig ekstra

  • Hvis du repræsenterer en forening, så tilmeld foreningen på LokalTelefonen, så I kan få del i støttekronerne.
  • LokalTelefonen leverer mobiltelefoni på TDCs netværk.
  • Som kunde i LokalTelefonen kan du støtte en klub/forening efter eget valg
    – UDEN det koster dig mere.
  • Vælg blandt forskellige fastpris mobilpakker med billig telefoni, sms, mms og data.

Betal din teleregning med Lokalfordelspoint

I nogle områder af Danmark står LokalTelefonen bag projektet LokalFordele. Formålet er det samme - vi støtter lokalsamfund gennem støtte til det lokale foreningsliv og det lokale forretningsliv.

Hvis du bor i et område, hvor LokalFordele er etableret kan du få Lokalfordelspoint, når du handler i de lokale butikker. De Lokalfordelspoint du opsparer, kan du vælge at "veksle", så de går til betaling af dine teleprodukter hos LokalTelefonen. 1 Lokalfordelspoint = 1 kr. Dine Lokalfordelspoint bliver automatisk overført til din mobilkonto. Din klub/forening støttes stadig med 10% uden det koster dig ekstra.

Hvis du ikke kender til LokalFordele, der hvor du bor, er du velkommen til at skrive til kontakt@lokaltelefonen.dk, så undersøger vi muligheden.